Oletko sinä Fredrikson ylioppilaslakkien uusi brändilähettiläs?

 kategoria: Blogi

UNELMADUUNIA ETSIMÄSSÄ? ETSIMME FREDRIKSON YLIOPPILASLAKEILLE UUTTA BRÄNDILÄHETTILÄSTÄ

Fredrikson on Suomen suurin ylioppilaslakkien valmistaja. Kaikki lakit valmistetaan käsityönä Viitasaaren tehtaallamme. Olemme lakittaneet suomalaiset ylioppilaat jo vuodesta 1887. Olemme ylpeitä, että voimme olla mukana myös tämän päivän nuorten unelmien toteutumisessa.

Etsimme nyt Fredrikson-tiimiimme innokkaita ja myyntihenkisiä brändilähettiläitä edustamaan Fredriksonia Suomen lukioissa, messuilla ja opiskelijatapahtumissa.

Brändilähettilään tehtävänä on jalkautua kouluihin ja tapahtumiin tuomaan esiin Fredrikson-brändiä, jakamaan tietoa tuotevalikoimasta, sekä myydä ylioppilaslakkeja lukiolaisille.

Tärkeintä työssä on innokkuus ja aktiivisuus. Työ on itsenäistä, mutta tiimimme tukee sinua kaikissa käänteissä. Olisi mahtavaa, jos olet rohkea esiintyjä. Olet tottunut somen käyttäjä ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden opetella brändilähettilään tehtävää, esiintymistä ja myyntityötä. Palkkaus koostuu kiinteästä palkasta sekä myytyjen lakkien provisiosta.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteys tomi.uimonen (tomi.uimonen@masicompany.com). Lähetä hakemuksesi 17.12.2021 mennessä.

Uudet kirjoitukset
0

Kirjoita hakulauseke ja paina ENTER