Oletko sinä Fredrikson ylioppilaslakkien uusi brändilähettiläs?

 kategoria: Blogi

Fredrikson on Suomen suurin ylioppilaslakkien valmistaja. Kaikki lakit valmistetaan käsityönä Viitasaaren tehtaallamme. Olemme lakittaneet suomalaiset ylioppilaat jo vuodesta 1887.

Olemme ylpeitä, että voimme olla mukana myös tämän päivän nuorten unelmien toteutumisessa.

 

Etsimme Fredrikson tiimiimme innokkaita ja myyntihenkisiä brändilähettiläitä edustamaan Fredriksonia Suomen lukioissa, messuilla ja opiskelijatapahtumissa.

Brändilähettilään tehtävänä on eri tilaisuuksissa jakaa tietoa brändistä, kertoa lakeista, sekä myydä niitä lukiolaisille.

Tärkeintä työssä on innokkuus ja aktiivisuus. Työ on melko itsenäistä, mutta emme kuitenkaan jätä sinua yksin. Olisi mahtavaa, jos olet rohkea esiintyjä. Olet tottunut somen käyttäjä ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden opetella brändilähettilään tehtävää, esiintymistä ja myyntityötä. Palkkaus koostuu kiinteästä palkasta sekä provisiosta myydyistä lakeista.

Työskentely brändilähettiläänä voi jatkossa aukaista mahdollisuuksia yrityksemme sisällä erilaisiin tehtäviin, kuten markkinointiin.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteys Lotta Arvelin (lotta.arvelin@masicompany.com). Lähetä hakemuksesi Lotalle 9.4.2021 mennessä.

Uudet kirjoitukset
0

Kirjoita hakulauseke ja paina ENTER