Fredrikson, laatua jo vuodesta 1887

Fredrikson on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista ja maineikkaammista lakkitehtaista ja -merkeistä. Merkkimme tunnetaan kenties parhaiten ylioppilaslakeista, joista jokainen tehdään tänäkin päivänä kotimaisena käsityönä perinteisin työtavoin ja menetelmin. Laadukkaat päähineemme kestävät käyttöä vuosikymmenien ajan.

Fredrikson on osa MASI Jeans -konsernia, joka on yksi Suomen suurimpia vaatetusalan yrityksiä. Kaikki tuotteemme suunnitellaan Suomessa, minkä ansiosta tuotteemme ovat sekä laadultaan että istuvuudeltaan huippuluokkaa.

Tietoa vastuullisuudesta TÄÄLTÄ

Lakeillamme on avainlipputunnus täyden kotimaisuutensa ansiosta

Ylioppilaslakki- ja ammattilakkitehtaamme sijaitsee Viitasaarella, ja kaikki Fredrikson.fi-verkkokaupassa myytävät lakit on valmistettu Suomessa. Verkkokauppamme kantaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämää avainlipputunnusta, joka on osoitus palvelun kotimaisuudesta.

 

leikkaaminen-700×700
ompelu-700×700
valmistus-700×700
varasto-700×700

Fredrikson.fi-verkkokauppa tarjoaa ensiluokkaisen palvelun

Fredrikson.fi on vastaus suomalaisten toiveisiin. Vihdoin Fredriksonin arvokkaat valmistujaislakit on mahdollista tilata suoraan verkosta! Verkkokauppamme tarjoaa ensiluokkaisen palvelun, jonka kautta on helppo tilata niin ylioppilaslakit kuin muut valmistujaislakit itselle tai suuremmalle ryhmälle.

Toivottavasti löydät kaupastamme juuri sinulle sopivan juhlapäähineen! Ylellisiä juhlahetkiä!

Tiesitkö, että Fredriksonin rikas historia kattaa asusteet aina ruseteista damaskeihin ja sota- ajan karvalakkeihin?

 

0

Kirjoita hakulauseke ja paina ENTER