Wanha ylioppilaslakki nostalgian kaipuuseen

 kategoria: Blogi

Mitä tehdä, jos oma rakas lakki on tuhoutunut vuosituhannen megabileissä tai hukkunut vappukekkereiden pikkutunneilla? Ratkaisu on Wanha ylioppilaslakki, jonka sametti kellertää kauniisti, niin kuin oman vanhan lakin sametin kuuluu.

Elämän kuuluu näkyä lakissa – ei kai uudenkarheaa voi hankkia kadonneen tilalle?

Piknik keskipäivän auringossa, perunasalaattia hameen helmalla ja ruohontupsuja hiuksissa. Ihanaa! Juhlissa tahriintuminen ja ajan saatossa värin muuttuminen kuuluu ylioppilaslakkien– ja ylioppilaiden – elämään. Ja se on oikein: elämän ja juhlien kuuluukin näkyä niin lakissa kuin ihmisessä!

Mutta apua! Oma rakas lakki on räjähtänyt, kadonnut muutossa tai muuten vain haihtunut kuin savuna ilmaan. Mitä tehdä? Jos sinullekin on käynyt näin, mietit varmaan voitko tilata uuden lakin kadonneen tilalle. Eikö vitivalkoisena hohtava lakki olisi päässä vähintäänkin epäilyttävä näky? Ehkä. Onneksi valikoimastamme löytyy Wanha ylioppilaslakki, joka kunnioittaa elämän jälkiä.

Vanha lakki jäänyt liian pieneksi?

Joskus käy niinkin, että vanha lakki kiristää ja puristaa. Pää toki kasvaa hitusen ajan kuluessa, mutta myös lakkimuodin muutokset ovat vaikuttaneet siihen, kuinka lakki istuu. Esimerkiksi 1980-luvun isojen kreppikampausten päälle lakit aseteltiin hieman vinoon, ja 1990-luvulla lakkia oli tapana pitää taaempana takaraivolla kuin nykyään. Nykymuodin mukaisesti lakkia pidetään päässä suorassa linjassa niin, että lippa asettuu hieman kulmakarvojen päälle.
Jos siis vanha lakki ei istu muodinmukaisesti, ei enää tarvitse kärsiä. Vanhan tilalle voi hankkia valmiiksi kauniisti kellastetun ylioppilaslakin.

Wanha tyylikäs lakki nostalgian kaipuuseen

Wanha suomalainen ylioppilaslakki on valmistettu kellastetusta sametista. Se sopii aikuisena kirjoittaneelle, alkuperäisen lakkinsa kadottaneelle – tai ihan vain nostalgista lakkia halajavalle. Sillä onhan se nyt vain kerta kaikkiaan tyylikäs!

Uudet kirjoitukset
0

Kirjoita hakulauseke ja paina ENTER